Historie

HistorieWijsma Administraties is opgericht door de heer H.W. Wijsma in een periode dat organisatieadviseur nog een opkomend beroep was. Hij heeft zijn sporen verdiend bij het gerenommeerde kantoor McKinsey. Vervolgens heeft de heer Wijsma besloten zijn eigen administratiekantoor te starten. Na relatief korte tijd bestonden er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht. De laatste jaren van zijn actieve carrière, die geduurd heeft tot zijn overlijden op 73 jarige leeftijd, gaf hij vorm aan Wijsma Administraties vanuit de Karel Du Jardinstraat in Amsterdam-Zuid.

Met ingang van 1 april 2005 is Wijsma Administraties voortgezet onder de naam Wijsma Adviseurs. In een voortdurend veranderende wereld kan niet meer volstaan worden met het verzorgen van administraties alleen. De heer H.W. Wijsma was hier van overtuigd als geen ander. De onderneming wordt dan ook voortgezet vanuit zijn geest en overtuiging.

“Alleen rust en kalmte kunnen ons redden”
Deze site verstrekt u informatie over onze organisatie en de diensten die wij u kunnen bieden. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.