Profiel Mr. Peter J.M. Verploeg

Profiel Mr. Peter J.M. VerploegPeter Verploeg is in 1961 geboren in Zeeland. Na het behalen van zijn VWO-diploma heeft hij zich gevestigd in Amsterdam en heeft daar de academisch studie Fiscaalrecht afgerond. Na het vervullen van zijn militaire dienstplicht is hij in 1990 in dienst getreden bij de Rijksbelastingdienst, waar hij achtereenvolgens de functies van inspecteur inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting heeft vervuld.

De laatste jaren van zijn carrière bij de Belastingdienst was hij verbonden aan het onderdeel Grote Ondernemingen Amsterdam, team Bank- en effecten. Hij heeft daarbij veel ervaring opgedaan met het voeren van bezwaar- en beroepsprocedures.
Vanaf 1 april 2005 drijft hij Wijsma Adviseurs. Naast zijn uitstekende kennis van fiscaal-juridische problematiek en het verzorgen van aangiften, heeft hij inmiddels een reputatie opgebouwd als “fiscaal-troubleshooter”. Hij is door zijn ruime ervaring bij de Belastingdienst als geen ander in staat ondernemingen welke in fiscale problemen zijn geraakt weer “on speaking terms” met de Belastingdienst te krijgen en regelingen te treffen waarbij het voortbestaan van de onderneming voorop staat. Meerdere administratie- en boekhoudkantoren maken inmiddels gebruik van de expertise van Peter Verploeg.

Peter Verploeg is sociaal vaardig en oprecht geïnteresseerd in het wel en wee van u persoonlijk en uw onderneming.
Deze site verstrekt u informatie over onze organisatie en de diensten die wij u kunnen bieden. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact met ons op.